EN

Usluge

U našem poslovanju se izdvajaju dva ključna kriterijuma za merenje uspešnosti obavljenog posla – EFEKTIVNOST (relevantnost) i EFIKASNOST (poštovanje vremenskog okvira).

Scordia International Properties se radi sigurnog ispunjenja oba navedena kriterijuma u svom poslovanju u oblasti nekretnina rukovodi načelima All-around modela, zasnovanog na primeni stečenih teorijskih i praktičnih znanja i iskustava referentnih eksperata i stručnjaka u oblasti nekretnina, što podrazumeva pažljiv pristup svakoj od faza Vaše investicije, počev od planiranja i izbora lokacije do dizajniranja enterijera.

Efektivnost – Scordia International Properties pruža širok dijapazon relevantnih usluga u oblasti nekretnina zahvaljujući stručnom kadrovskom potencijalu i stečenim praktičnim iskustvima na realizovanim projektima.

Efikasnost – Scordia International Properties svaku od faza Vaše investicije izvršava u skladu sa dogovorenim rokovima i planiranim aktivnostima upravo primenom All-around modela, zasnovanog na primeni znanja i iskustava referentnih eksperata i stručnjaka u oblasti nekretnina, čije je prisustvo, zahvaljujući konstituisanom strateškom partnerstvu sa renomiranim arhitektonskim studiom Bureau Cube Partners, konstantno.

Prodaja

Prodaja

Tim iskusnih agenata nominovanih ispred Scordia International Properties postaraće se da proces kupovine Vaše nekretnine bude strukovno vođen od momenta Vaše iskazane zainteresovanosti do donošenja konačne odluke i zaključenja investicije.

Marketing

Marketing

Scordia International Properties u saradnji sa timom iskusnih grafičkih i web dizajnera kao i profesionalaca iz oblasti marketinga realizuje kompletnu pripremu referentnih i predkvalifikovanih projekata za potrebe njihovog prezentovanja tržištu, počev od samog brendinga do uspostavljanja njihovog vizuelnog identiteta.

Savetovanje pri transakcijama

Savetovanje pri transakcijama

Ukoliko prodajete građevinsko zemljište ili ste u pak potrazi za građevinskim zemljištem koje poseduje tehnički, tehnološki i planski potencijal koji je upotrebljiv za Vašu investiciju, Scordia International Properties Vam kompleksnost i procesnu komplikovanost tog postupka može učiniti daleko jednostavnijim. Naš tim konsultanata i eksperata u oblastma razvojnog konsaltinga može Vam biti na raspolaganju za svaku vrstu savetovanja i analize.

Dizajn enterijera

Dizajn enterijera

Iskusni dizajneri enterijera Scordia International Properties su Vam na raspolaganju za savetodavne usluge koje se odnose na uređenje svakog segmenta Vašeg životnog prostora.

Strateško partnerstvo

Potpuna strukovna i profesionalna podrška našem delovanju obezbeđena je stalnim prisustvom arhitekata i ostalih inženjera iz renomiranog arhitektonskog studia Bureau Cube Partners sa kojim imamo dugoročno konstituisano strateško partnerstvo.

2024. © Sva prava zadržana.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.