EN

O nama

Scordia International Properties je Vaš all-around partner u oblasti nekretnina. Naše delovanje zasnovano je na primenih stečenih teorijskih i praktičnih znanja i iskustava referentnih eksperata i stručnjaka u ovoj oblasti, što podrazumeva pažljiv pristup svakoj od faza Vaše investicije, počev od planiranja i izbora lokacije do dizajniranja enterijera. Jedinstvenog smo stava da znanje i kvalitet usluge ne mogu biti predmet kompromisa. Specijalizovani smo za prodaju nekretnina u čije smo razvojne faze aktivno uključeni, a koje su po svim disciplinama autorski kreirane od strane delegiranih inženjerskih timova našeg partnerskog arhitektonskog studia Bureau Cube Partners.

Dugogodišnje prisustvo, poslovni uspesi i dostignuća našeg strateškog partnera u oblastima arhitektonskog projektovanja, prostornog i urbanističkog planiranja, te razvojnog i investicionog konsaltinga, predstavljali su logičnu matricu kojom je obezbeđena mogućnost uspostavljanja šireg spektra usluga koje sada pruža Scordia International Properties, a što u svom finalnom formatu uključuje ekskluzivnu prezentaciju i prodaju.

U slučaju Scordia International Properties poseban izazov i profesionalno zadovoljstvo dodatno afirmiše činjenica da vršimo prezentaciju i prodaju upravo onih nepokretnosti u čije smo razvojne faze aktivno uključeni, a koje su po svim disciplinama autorski kreirane od strane delegiranih inženjerskih timova arhitektonskog studia Bureau Cube Partners sa kojim imamo dugoročno konstituisano ekskluzivno strateško partnerstvo.

Scordia International Properties uz prethodno navedene smernice svojim uslugama obuhvata i čitav proces praćenja Vašeg investiranja u nekretnine. Posmatrano iz Vaše perspektive kao Investitora, pružamo Vam usluge sagledavanja i analize ponuda i sledbeno usluge strukovnog posredovanja pri akviziciji lokacije, potom arhitektonskog projektovanja, prostornog i/ili urbanističkog planiranja, razvojnog i investicionog konsaltinga i konačno ekskluzivne prezentacije i prodaje.

Da biste u potpunosti sagledali i uverili se u pristup poslovanju koji karakteriše Scordia International Properties tu su jasno definisane vrednosti koje živimo na dnevnom nivou.

Monogram
Znanje

Znanje

Kadrovska osposobljenost, strukovni potencijal i ekspertska znanja sintetizovana sa višegodišnjim iskustvom na izuzetno složenim projektima koji uključuju procese od inicijalnog planiranja do finalne predaje nekretnina na upotrebu krajnjim korisnicima. Konstantno teorijsko i praktično učenje, obučavanje i specijalističko usavršavanje eksperata u svim relevantnim poljima koja karakterišu oblast nekretnina.

Scordia International Properties se upravo radi sigurnog ispunjenja oba navedena kriterijuma u svom poslovanju u oblasti nekretnina rukovodi načelima All-around modela, zasnovanog na primeni stečenih teorijskih i praktičnih znanja i iskustava referentnih eksperata i stručnjaka u oblasti nekretnina, što podrazumeva pažljiv pristup svakoj od faza Vaše investicije, počev od planiranja i izbora lokacije do dizajniranja enterijera.

Integritet

Integritet

Ponosno prezentujemo svaki od projekata u čijim smo razvojnim fazama aktivno učestvovali i/ili još uvek učestvujemo, Svaku od faza i operativnih koraka sistematizovano sprovodimo.
Partnere biramo na osnovu ekspertize, klasifikacije i sistemske valorizacije realizovanih projekata čime se ponosimo.
Strukovna i profesionalna podrška našem delovanju obezbeđena je prisustvom renimiranog beogradskog arhitektonskog studia Bureau Cube Partners sa kojim imamo dugoročno konstituisano ekskluzivno strateško partnerstvo.

Transparentnost

Transparentnost

Transparentnost, poverenje i predanost kako u okvirima našeg tima, tako i prema klijentima i društvenoj zajednici. Svaka faza i operativni korak tokom Vašeg investicionog ciklusa jasno je i nedvosmisleno komunicirana, predefinisana, strukovno obrazložena a potom i uspostavljena, dalje razvijana i konačno realizovana, uz potkrepljenost relevantnom dokumentacionom gradjom i setom kvalitativnih informacija.

Posvećenost

Posvećenost

Posvećenost poslu, posvećenost timu, posvećenost klijentima. Efikasnost i efektivnost su odlika našeg poslovanja, a fokus na ispunjenje definisanih ciljeva kroz realizaciju svake vrste zadataka, bilo strateških ili operativnih, za nas je imperativ.

2024. © Sva prava zadržana.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.