EN
45.000
Prodajna površina (m2)
250
Broj stanova
454
Broj apartmana
SRB / BIH
Države
Monogram

O nama

Scordia International Properties je Vaš all-around partner u oblasti nekretnina. Naše delovanje zasnovano je na primenih teorijskih i praktičnih znanja i iskustava eksperata u ovoj oblasti, što podrazumeva pažljiv pristup svakoj od faza Vaše investicije, počev od planiranja i izbora lokacije do dizajniranja enterijera. Saglasni smo oko ideje da znanje i kvalitet usluge ne smeju biti predmet kompromisa. Specijalizovani smo za prodaju nekretnina u čije smo razvojne faze aktivno uključeni, a koje su po svim disciplinama autorski kreirane od strane inženjerskih timova našeg partnerskog arhitektonskog studia Bureau Cube Partners.

Vidi više

Usluge

  • Prodaja
  • Marketing
  • Savetovanje pri transakcijama
  • Dizajn enterijera
Vidi više

Strateško partnerstvo

Potpuna strukovna i profesionalna podrška našem delovanju obezbeđena je stalnim prisustvom arhitekata i ostalih inženjera iz renomiranog arhitektonskog studia Bureau Cube Partners sa kojim imamo dugoročno konstituisano strateško partnerstvo.

Kontaktirajte nas

Tu smo za sve Vaše nedoumice, upite i ideje. Popunite formular i očekujte naš odgovor u najkraćem roku.

2024. © Sva prava zadržana.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.