EN
45.000
Prodajna površina (m2)
250
Broj stanova
454
Broj apartmana
SRB / BIH
Države
Monogram

O nama

Scordia International Properties je Vaš all-around partner u oblasti nekretnina. Naše delovanje zasnovano je na primenih teorijskih i praktičnih znanja i iskustava eksperata u ovoj oblasti, što podrazumeva pažljiv pristup svakoj od faza Vaše investicije, počev od planiranja i izbora lokacije do dizajniranja enterijera. Saglasni smo oko ideje da znanje i kvalitet usluge ne smeju biti predmet kompromisa. Specijalizovani smo za prodaju nekretnina u čije smo razvojne faze aktivno uključeni, a koje su po svim disciplinama autorski kreirane od strane inženjerskih timova našeg partnerskog arhitektonskog studia Bureau Cube Partners.

Vidi više

Usluge

  • Prodaja
  • Marketing
  • Savetovanje pri transakcijama
  • Dizajn enterijera
Vidi više

Strateško partnerstvo

Potpuna strukovna i profesionalna podrška našem delovanju obezbeđena je stalnim prisustvom arhitekata i ostalih inženjera iz renomiranog arhitektonskog studia Bureau Cube Partners sa kojim imamo dugoročno konstituisano strateško partnerstvo.

Kontaktirajte nas

Tu smo za sve Vaše nedoumice, upite i ideje. Popunite formular i očekujte naš odgovor u najkraćem roku.

2024. © Sva prava zadržana.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.

Prodajna nedelja

Scordia Properties vam donosi sjajne vesti i ekskluzivne popuste! Tokom naše prodajne nedelje koja će se održati od 26.02. - 01.03. Scordia Properties je za Vas obezbedila ponudu koja se ne propušta.
Vidi više