Snežna Dolina, Jahorina, BiH

Popusti

SNEŽNA DOLINA

Jahorina, Republika Srpska, BiH

Za naše drage kupce apartmana/stanova na Jahorini obezbeđen je popust od 100eur/m2 + 1000 eur za kupovinu garažnog mesta. Iskoristite ove jedinstvene popuste i prijavite se za našu Prodajnu Nedelju.

Očekujemo Vas kod nas u kancelariji na adresi Milentija Popovića br.9 Sava Centar, gde ćemo Vas rado ugostiti tokom prodajne nedelje!

Snežna Dolina

U samom srcu Jahorine, na 1595m nadmorske visine, na samo 29 km od centra Sarajeva i 32km od Međunarodnog aerodroma Sarajevo, nalazi se apartmanski kompleks Snežna dolina. Osim izuzetne makrolokacije, blizine gradskih centara i magistralnih puteva, Snežnu dolinu odlikuje i savršena mikrolokacija odnosno svega 30m udaljenosti od ski staze i šestoseda Trnovo.

Snežna Dolina, Jahorina, BiH

Stručni tim na raspolaganju

Tokom svih 5 dana Prodajne nedelje u našim prostorijama dočekuje Vas stručni tim arhitekata, dizajnera, agenata prodaje uz polučasovne prezentacije. Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja, rešimo nedoumice i pomognemo Vam u izboru.

Uverite se zbog čega smo mi Vaš najbolji saradnik u kupovini nekretnine. Kontaktirajte nas danas kako biste rezervisali učešće u Prodajnoj nedelji. Vaš dom iz snova je na samo nekoliko koraka od Vas

Snežna Dolina, Jahorina, BiH

Kontaktirajte nas

Ekskluzivna prodaja SCORDIA International Properties

2024. © Sva prava zadržana.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.