Snežna Dolina, Jahorina, BiH

Čekaju vas velike pogodnosti

Ponuda Dostupnih Stanova

Preuzmi brošuru

Buena Vista Residences

Buena Vista na Vidikovcu Vam svojom lokacijom, pratećim sadržajima i visokokvalitetnim stanovima sa veličanstvenim pogledom na Avalu, u neposrednoj blizini Košutnjaka pruža sve uslove za bezbrižan život Vas i Vaše porodice.

Kao jedno od urbanistički bolje planiranih naselja u Beogradu, Vidikovac pruža veliki broj sadržaja potrebnih za ugodan život. U neposrednoj blizini kompleksa, nalaze se čak 3 osnovne škole (Branko Ćopić, Ujedinjene Nacije i Nikola Tesla), 3 državne predškolske ustanove ("Filmić", "Gaj", i "Cvrčak"), Vojnomedicinski centar Cerak, veliki broj supermarketa i drogerija, kao i restorana, dok je jedna od najbolje snabdevenih beogradskih pijaca, Vidikovačka pijaca, od kompleksa Buena Vista udaljena svega 800 m. Na nekoliko minuta vožnje od kompleksa, nalaze se sportski centar Košutnjak, bazeni Košutnjak, trim staza, TC Big Rakovica i Crkva Svetlog Luke.

Snežna Dolina

U samom srcu Jahorine, na 1.595 m nadmorske visine, na samo 29 km od centra Sarajeva i 32 km od Međunarodnog aerodroma Sarajevo, nalazi se apartmanski kompleks Snežna dolina. Osim izuzetne makrolokacije, blizine gradskih centara i magistralnih puteva, Snežnu dolinu odlikuje i savršena mikrolokacija, odnosno svega 30 m udaljenosti od ski staze i šestoseda Trnovo.

Stručni tim na raspolaganju

Tokom svih 5 dana Prodajne nedelje u našim prostorijama dočekuje Vas stručni tim arhitekata, dizajnera, agenata prodaje uz polučasovne prezentacije. Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja, rešimo nedoumice i pomognemo Vam u izboru.

Uverite se zbog čega smo mi Vaš najbolji saradnik u kupovini nekretnine. Kontaktirajte nas danas kako biste rezervisali učešće u Prodajnoj nedelji.

Vaš dom iz snova je na samo nekoliko koraka od Vas.

Buena Vista Residences

Kontaktirajte nas

Ekskluzivni zastupnik prodaje SCORDIA International Properties

2024. © Sva prava zadržana.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.